Reparatie en Onderhoud

De Roode Laars is al sinds 1898 een begrip in Hillegom en omstreken op het gebied van schoenreparaties. Voor het beste resultaat gebruiken wij de originele materialen van bekende merken als Van Bommel, Van Lier en Greve. Ook voor reparaties aan uw leren jas, tas of portemonnee kunt u bij De Roode Laars terecht. Alles wordt vakkundig en met liefde voor het vak door ons hersteld.


Schoenreparatie

Zijn uw favoriete schoenen aan een opknapbeurt toe? Breng ze dan naar De Roode Laars. Wij repareren elk type schoen vakkundig en staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het beste resultaat gebruiken wij de originele materialen van de bekende merken Van Bommel, Van Lier en Greve.


Onderhoud

De Roode Laars biedt een breed scala aan schoensmeer, zolen, veters en water- en vuilafstotende sprays. Wij hebben alles in huis om uw schoenen in topconditie te houden. Want onderhoud is essentieel voor het behoud van mooie schoenen. In onze winkel adviseren wij u graag over onze kwaliteitsproducten.


Overige reparaties

Is uw leren jas, tas of portemonnee stuk gegaan? De Roode Laars herstelt het stikwerk, repareert scheuren en verhelpt defecte ritsen. Omdat wij veel materialen op voorraad hebben, kunnen uw spullen snel worden gerepareerd. Zo kunt u er binnen de kortste keren weer met plezier gebruik van maken.